Databeskyttelsesbestemmelser

 

Kardex AG tager databeskyttelse alvorligt og transparens er meget vigtigt for os. Defor vil vi i det nedenstående informere dig om, hvilke informationer vi registrerer ved et besøg på vores website og hvad disse informationer bruges til.

Når du besøger vores website, optegner vores webserver til systemsikringsformål temporært domainnavnet eller IP-adressen for den forespørgende computer samt adgangsdatum, datforespørgslen fra Client (filnavn og URL), HTTP svarkoden og websitet, hvorfra du besøger os, samt omfanget af de data, som overføres inden for rammerne af forbindelsen. Delvis gemmer vi informationer på din computer i form af såkaldte „cookies“, så at vi kan optimere vores website efter dine behov. Vidergående personrelaterede data som navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse registrerer vi ikke, med mindre du frivilligt giver os disse oplysninger, f.eks. ved bestilling af vores newsletter.

Vi bruger principielt kun dine personrelaterede data til teknisk understøttelse og forbedring af vores website og for at opfylde dine ønsker og krav. En behandling og udnyttelse af dine data til vejledningsformål, til reklame og markedsforskning finder kun sted med dit udtrykkelige samtykke.

Kontakt

Kardex Danmark AS
Kærvej 39
5220 Odense SØ
  +45 6612 8224
 
Kontakt vores sælgere:

Morten Hvenegaard

Salgskonsulent Jylland og Fyn

morten.hvenegaard(at)kardex.com
  +45 29 74 86 51

Jens Døssing
Salgskonsulent Sjælland og Fyn
jens.dossing(at)kardex.com
  +45 66 12 82 24

Nikolaj Bjørn Eriksen

Salgschef og salgskonsulent Sjælland

Nikolaj.eriksen(at)kardex.com
  +45 31 13 70 74