Bilgrossist eller bilforhandler

Hvilke opgaver kan Kardex Remstar være behjælpelige med?

Problemstillingerne for bilforhandlere eller bilgrossister er ofte forskellige. Kardex Remstar har løsninger til begge segmenter for at spare plads, bedre lagerstyring og øge effektiviteten af reservedelslageret.

 

For en bilgrossist består lageroptimeringen typisk i at mindske omkostningerne til varedistributionen. Via ”vare til manden princippet”, nedbringes plukketiden. Ofte øges effektiviteten med 100-400 %. For en bilforhandler er opgaven typisk at minimere pladsbehovet for reservedelslageret for derimod at kunne udvide biludstillingen eller få flere servicestationer i serviceafdelingen. Gulvarealet reduceres typisk med 75-90 % med lagring i Kardex lagerautomater i forhold til manuelle reoler.

 

Takket være artiklerne lagres på hylder med større mål (typisk 3-4 meter i bredden), kan der med fordel lagerføres mange forskellige størrelser af reservedele eller lagerartikler i lagerautomaterne.

 

Højderne tilpasses ligeledes til de aktuelle artikler for maksimal volumenudnyttelse, og de kan til hver en tid ændres, såfremt behovet eller artiklerne ændres.

 

Lagerautomatens højde tilpasses den aktuelle bygningshøjde – igen for at udnytte lokalet mest muligt.

 

Alle reservedele og artikler leveres i en ergonomisk korrekt højde.

 

Integrer Kardex lagerautomaterne med dit host system

 

Kardex lagerautomater styres typisk af Kardex Software, der er en WMS software (Warehouse Management System). Få det fulde udbytte og maksimal lageroptimering ved at integrere Kardex Software med jeres ERP system. Vi har en række referencer med installationer integreret med Axapta, Magento, Navision, Movex, SAP, Jeeves, Apport, Consafe, Dracar, Autovision m.fl.

 

Referencer

 

Kardex Remstar har som verdens og Danmarks førende leverandør af lagerautomater leveret mere end 1.000 installationer i Danmark og 140.000 installationer på verdensplan. Vi tilbyder lønsomme løsninger lige fra en enkelt lagerautomat til en bilforhandler / reservedelslager til større systemer til bilgrossisterne. Kontakt os gerne for mere information.

 

Jan Petersen fra K. W Bruun reservedelslager i Hedehusene udtaler:

 

”Vi har reduceret vores gulvareal fra 2.200 m2 til 162 m2. Vi har dermed fået plads til at markedsføre flere reservedele. Vi har ligeledes fordoblet vores effektivitet og fået gladere medarbejdere”.

 

Jan Petersen fra K. W Bruun reservedelslager i Hedehusene udtaler:

”Vi har reduceret vores gulvareal fra 2.200 m2 til 162 m2. Vi har dermed fået plads til at markedsføre flere reservedele. Vi har ligeledes fordoblet vores effektivitet og fået gladere medarbejdere”.

Kontakt

Kardex Danmark AS
Kærvej 39
5220 Odense SØ
  +45 6612 8224
 
Kontakt vores sælgere:

Morten Hvenegaard

Salgskonsulent Jylland og Fyn

morten.hvenegaard(at)kardex.com
  +45 29 74 86 51

Jens Døssing
Salgskonsulent Sjælland og Fyn
jens.dossing(at)kardex.com
  +45 66 12 82 24

Nikolaj Bjørn Eriksen

Salgschef og salgskonsulent Sjælland

Nikolaj.eriksen(at)kardex.com
  +45 31 13 70 74