Elektronikvirksomhed

Både for hardware og software har Kardex Remstar løsninger for lageroptimering til elektronikbranchen.

Både for hardware og software har Kardex Remstar løsninger for lageroptimering til elektronikbranchen. Det gælder både for almindelige lagerartikler såvel som SMD artikler. Lagerautomaterne leveres ESD sikret og kan indeholde både SMD ruller (stående eller liggende) eller sticks i alle størrelser.

 

Kardex Software ”Power Pick Global Smartpick 5200” er særligt udviklet til elektronikbranchen med det formål at lokationsstyre, pluk og indlagring, lagerbeholdning samt returfunktion af eksempelvis ESD ruller fra produktionen til lageret.

 

Lagerautomaterne kan fungere enkeltvis tæt ved produktionen som en del af leanprocessen og levere komponenterne til de enkelte feeders. Ligeledes kan lagerautomaterne fungerer som et system af flere lagerautomater, der indgår som en del af det centrale lager.

 

Ud over at være ESD sikret, kan lagerautomaterne leveres med klimastyring, blandt andet med styring af luftfugtighed ned til 5 %.

Fordelene i en oversigt

 

  • Få mere plads til produktion. Gulvarealet reduceres typisk med 75-90 %. Det betyder, at den samme mængde lagerartikler kan lagres på blot 10-25 % af den oprindelige plads.
  • Bedre beholdningsstyring. Med Kardex Software er det muligt at udføre løbende optælling,hver gang en lokation tømmes. Ved interface med ERP systemet betyder dette, at beholdningen stort set altid vil være afstemt. Real-time lagerbeholdning mindsker risikoen for unødvendige produktionsstop. Ligeledes kan systemet håndtere beholdning af returneret komponenter.
  • Kontrolleret miljø. Mulighed for styring af luftfugtighed for kritiske komponenter. Renrum og temperaturstyring er andre mulige optioner.
  • Sikker håndtering af komponenter og lagerartikler. Dyre komponentruller er lukket inde og beskyttet fra eksterne omgivelser og uautoriseret adgang.
  • Fleksibel lagerlokationer. Kardex lagerautomater er særdeles fleksible og kan løbende tilpasses behovet for SMD ruller med forskellige diameter eller sticks og andre lagerartiklers dimensioner.
  • ESD beskyttet. Kardex lagerautomater kan leveres ESD beskyttet.
  • Sikker plukke- og lagringsproces. Via Kardex Software optimeres pluk- og indlagringsprocessen. Mulighed for styring af batch- og lot nummer styring og scanne både for rette pluk og for placering i rette produktionsordre.

 

Er en investering i Kardex Remstar lønsom til min forretning?

 

Vi besøger dig gerne, hvor vi tilbyder en gratis og uforpligtigende vurdering af de muligheder der er for at spare plads, tid og penge til netop dit lager. En stor del af vores kunder, der i dag dagligt sparer mange driftsomkostninger eller har løst pladsproblemer på lageret, er startet ved sådan et møde. Send os en e-mail eller ring til os på 66 12 82 24.

 

Kontakt

Kardex Danmark AS
Kærvej 39
5220 Odense SØ
  +45 6612 8224
 
Kontakt vores sælgere:

Morten Hvenegaard

Salgskonsulent Jylland og Fyn

morten.hvenegaard(at)kardex.com
  +45 29 74 86 51

Jens Døssing
Salgskonsulent Sjælland og Fyn
jens.dossing(at)kardex.com
  +45 66 12 82 24

Nikolaj Bjørn Eriksen

Salgschef og salgskonsulent Sjælland

Nikolaj.eriksen(at)kardex.com
  +45 31 13 70 74