Kardex Remstar Horizontal:

Hurtigt og præcis lagerautomat med lavt til loftet.

Kardex Remstar Horizontal Carousel - Maximum storge capacity and rapid retrieval in low room heights

Har du lavt til loftet på dit lager, og ønsker du mere plads samt øge effektiviteten er Kardex Horizontal en enkelt, pladsbesparende og meget effektiv løsning for lageroptimering – uanset din branche eller din industri. De fleste af installationerne går op til 4,1 meter i højden og tilpasses dine gulvdimensioner. Systemet har en nyttelast på 60 tons, som betyder, at selv tunge reservedele kan lagres i Kardex Horizontal. Lageroptimering kommer i form af ”vare til manden” princippet, hvor medarbejderen slipper for lange gå afstande, der er tidskrævende, og som ikke har nogen værdi. Det er ikke unormalt at vores kunder har øget effektiviteten med op til 400 % i forhold til manuelle reoler.

 

Ligeledes lagres reolerne helt kompakt, hvilket gør, at du kan have flere varer på det samme gulvareal. Ofte reduceres pladsen til cirka det halve af den plads det optager med manuelle reoler.

 

Ofte er det en fordel at kombinere Kardex Horizontal med Kardex Software som en del af din lageroptimering, hvor du kan optimere dine pluk, f.eks. ved batchpluk som er pluk til flere ordrer på samme tid. Med ”put to light” systemer, der viser præcist hvorfra og hvortil du skal gøre dit pluk, har du mulighed for at reducere antallet af dine plukfejl. Kardex Software gøre typisk med et interface til et ERP eller WMS system. Vi har en række erfaringer med installationer integreret med Axapta, Magento, Navision, Movex, SAP, Jeeves, Apport, Consafe, Dracar, Autovision m.fl.


En investering i Kardex Horizontal er ofte forbundet med en kort ROI (tilbagebetalingstid) og høj lønsomhed.

 


 

Fordele:

 

  • Hurtig adgang til en stor mængde lagervarer – ventetider reduceres til et minimum
  • Stor nøjagtighed ved modtagelsen takket være det softwarestyrede pick-to-light-system
  • Øget kundetilfredshed pga. forbedrede processer.
  • Høj udnyttelse af lagerpladsen – også hvor der er lavt til loftet

Hurtig adgang til en stor mængde lagervarer – ventetider reduceres til et minimum

Download brochure