Om os

Mere end du forventer

Kardex Remstar udvikler, producerer, leverer og servicerer lagerautomat samt software løsninger, der effektiviserer dit lager og sparer betydelige mængder lagerareal. Uanset din industri eller størrelsen af din virksomhed har vi løsninger til at styrke din konkurrenceevne og øge din lønsomhed.

 

Som verdens og Danmarks førende leverandør med mere end 140.000 installationer globalt og 1.000 lagerautomat installationer i Danmark på tværs af brancher, er du med Kardex Remstar sikret en innovativ, tryg og troværdig samarbejdspartner både nu og i fremtiden. Med Kardex Remstar har du én og samme leverandør gennem hele forsyningskæden med mere end 1.650 passioneret medarbejdere, der dækker alle kernekompetencer, der er vigtigt for en lønsom og fremtidssikret installation. Vort danske team har tilsammen mere end 60 års erfaring med lagerautomater samt lageroptimering.

 

Vision og mission

 

  • Vi skal være den globalt foretrukne partner for enkel optimering af intern logistik.
  • Vores kunder skal foretrække os på grund vores kombination af innovative løsninger, pålidelig kvalitet og kundefokuseret tilgang til vores rådgivning og service.
  • Vi leverer innovative og ergonomiske løsninger, som sparer plads og øger produktiviteten. Som førende teknologileverandør, leverer vi omkostningseffektive og branchespecifikke løsninger.
  • Vi kæmper for vores kunder – Kardex Remstar er en pålidelig partner.
  • Vores kultur og vores mangfoldighed af spændende arbejdsopgaver, gør os til en interessant arbejdsgiver.


Guiding Principles


Via tilfredshedsanalyser både fra vores kunder og internt får Kardex Remstar høje karakterer. En stor del af vores medarbejdere har været ansat hos Kardex Remstar i mange år og bidrager med erfaring, viden og entusiasme for at skabe de bedste løsninger dagligt til vores kunder.

 

Vi gennemfører mange aktiviteter for at skabe det bedste team og for at fremstå professionelt, kompetent og troværdigt til vores kunder og samarbejdspartnere.

 

 

 

Kardex Remstar er en virksomhed inden for Kardex gruppen.

Aktierne i Kardex AG er børsnoteret på SIX Swiss Exchange.

 
OK