Fødevarer

Gør lovkrav til din fordel

Dynamiske lagersystemer fra Kardex gør opfyldelse af lovkrav, optimal udnyttelse af eksisterende potentiale og brug af nye muligheder til en leg.

De dynamiske lagersystemer fra Kardex kan bruges til alt fra essenser og krydderier, til partiprøver, svampekulturer eller emballeringsmateriale. Vi har allerede udviklet den rigtige løsning til jer, ligegyldigt om der kræves kontrollerede temperaturer, renrumsbetingelser eller tør atmosfære.

 

Sikkerhed i vigtige spørgsmål

Sporingen af varer giver jer langt mere end bare muligheden for til enhver tid at lokalisere, spærre eller tilbagekalde produkterne, for I kan tilmed profitere betydeligt af den. Tal med logistikeksperterne fra Kardex, og vi viser jer, hvordan I ved hjælp af track & trace f.eks. kan få realtidsinformationer om beholdninger og varebevægelser, reducere jeres varebeholdninger og opstille informative rapporter helt enkelt.

Fremtiden er din egen

I fødevarebranchen drejer det sig meget overordnet om en ting: At stille det rigtige produkt til rådighed på det rigtige tidspunkt på det rigtige sted i præcis den rigtige mængde. I den forbindelse kan Kardex eksempelvis hjælpe med at omforme lineære leveringskæder til afkastrige, fleksible og behovsorienterede logistiknetværker; og de kan hjælpe virksomheder, når de vil øge prognosenøjagtigheden og således optimere tilgængeligheden på point of sale.

Intelligent softwaresystem

Den bedste hardware er intet værd uden en dygtig og intelligent netværkssoftware, derfor bruger vi systematisk linkning af relevante interne processer for højere effektivitet, transparens og fleksibilitet og sikrer dermed jeres succes på længere sigt.

 
OK