Retail

Enkel og overskuelig ordrehåndtering

Med lagerløsninger fra Kardex kan du få markedsmæssige fordele og komme forrest i feltet blandt dem, der afvikler ordrer hurtigt og pålideligt.

Globaliseringen, tekniske fremskridt og forbrugeradfærd har i de senere år sat processer i gang, som stiller detailhandelen over for nye udfordringer. Samtidigt forskydes varestrømme og afsætningsveje og gevinstmarginen bliver mindre og mindre. Hos Kardex kan vi hjælpe jer med præcise leveringer, sporbarhed, effektiv returstyring, enkel betjening og høj fleksibilitet i spidsbelastningsperioder.

 

Udnyt differentieringspotentiale

Hvis du vil have konkurrencemæssige fordele gælder det om at købe intelligent ind, sluse varer gnidningsløst gennem virksomheden og ekspedere dem hurtigt og effektivt. Forudsætningen for at kunne dette er en transparent og effektiv logistiskkæde. Her kan vi hos Kardex træde til og være jeres kontaktperson, når det drejer sig om at styre varestrømmene optimalt.

E-handel

E-handel sætter nye standarder, som betyder at, enkle og sikre bestillingsprocesser og returstyring væsentligt for virksomhedens succes. Med et perfekt fungerende logistiksystem på hånden er man derfor godt rustet.

Software

Den bedste hardware er intet værd uden en dygtig og intelligent netværkssoftware, derfor bruger vi systematisk linkning af relevante interne processer for højere effektivitet, transparens og fleksibilitet og sikrer dermed jeres succes på længere sigt.

 
OK