Kemisk industri

Formlen for succes

Med vores produktive lagerløsninger øger du ikke kun processikkerheden og sparer værdifuld lagerplads, men du er også i stand til at agere hurtigere på markedet.

Processikkerhed har den allerhøjeste prioritet i den kemiske industri. Derfor arbejder vi med de forskellige aspekter inden for processikkerhed og håndtering af farligt gods, og vi arbejder under de nyeste bestemmelser for kemikaliepolitikker som REACH. Vi tilbyder også holdbare løsninger til validering, opfølgning og sporing af partier.


Desuden har vores specialister vidtspændende erfaringer med branchespecifikke krav inden for håndtering og distribuering af farligt gods i henhold til ADR, oplagring i henhold til VCI-lagerklasser eller store emballager. Vi har også ekspertise i specielle betingelser som for eksempel oplagring af kontrolleret atmosfære og renrum.

 

Vejen til jeres succes

Hvis man vil have succes i dag, skal man have evnen til hurtigst muligt at omsætte markedstrends og videnskabelig viden til innovation, samtidigt med at man formår at udnytte nye teknologier og anvende eksisterende ressourcer optimalt. Hurtigt aftagende udviklingstider, stigende omkostninger og den fremadskridende globalisering er alle faktorer, der spiller ind i denne proces. Dertil kommer, at differentieringen selv inden for specialkemi kun kan opretholdes i mindre og mindre omfang. Desuden stilles der løbende nye krav til procesteknologien.

Når man arbejder med udvikling, produktion, ordreplukning og distribuering kræves derfor den højeste dynamik. Netop det kan logistikløsningerne fra Kardex bistå med. Vi hjælper med alt fra beholdningsstyring, emballeringsmateriale, containere og stoffer, til produktionsgenfinding og forvaltning af recepter, mens optimering og acceleration af arbejdsgangen står altid i forgrunden.
 

 

Nye veje, nye muligheder

Også i den kemiske industri ændrer distribueringskanalerne sig, og de bevæger sig i stigende grad frem mod distributører og e-handel. Du kan drage fordel af vores omfattende erfaringer med produktions- og distribueringskoncepter og udnytte det potentiale, der her kan åbne sig for din virksomhed.
 

 

Fleksibel og åben

Vores løsninger kan integreres i alle logistiksystemer. De kan bruges til effektiv lagerstyring, i produktionen eller som buffer i ekspeditionen. Kardex’ lagerforvaltningssoftware og pick-and-place-løsninger garanterer desuden en sikker indlagring og udtagning af varer på varelageret, også i meget travle perioder.

 
OK