Forbrugsvareindustrien

Push i stedet for Pull

Intensiv konkurrence og stærk koncentration præger handelen. Dem, der klarer sig godt, formår at udnytte deres potentiale – især inden for logistikken.

Konkurrencen føres på prisen, og kampen om marginerne bliver det afgørende element. Slutforbrugeren ønsker bedre produkter, flere produktvariationer og mere service, men til de samme eller mere favorable priser.


Gør dine svagheder til din styrke

Med en intelligent styring af virksomhedens produktions- og logistikstrukturer, øger Kardex effektiviteten af arbejdsprocesser, styrker jeres position og hjælper jer med at reagere på markedskravene.


Fremtiden er din egen

Når alt kommer til alt, drejer god forretning sig kun om en ting: At stille det rigtige produkt til rådighed på det rigtige tidspunkt på det rigtige sted i den rigtige mængde. I den forbindelse kan Kardex eksempelvis hjælpe med at omforme lineære leveringskæder til afkastrige, fleksible og behovsorienterede logistiknetværker; og de kan hjælpe virksomheder, når de vil øge prognosenøjagtigheden og således optimere tilgængeligheden på point of sale. Man har bedst indblik i fremtiden, når man selv har skabt den.

Åben for nye udfordringer

Løsninger fra Kardex kan integreres i ethvert logistiksystem. De kan bruges til effektiv lagerstyring, i produktionen eller som buffer i ekspeditionen. Kardex’ lagerforvaltningssoftware og pick-and-place-løsninger garanterer desuden en sikker indlagring og udtagning af varer på varelageret, også i meget travle perioder.

Vi ruster jer til fremtiden

Et samarbejde med Kardex giver jer afgørende fordele, da intra-logistikken åbner spare- og rationaliseringsmuligheder. Maksimal tilgængelighed ved mindst mulige lager- og transportomkostninger er vores vigtigste retningslinje. Vi udarbejder komplette lagersystemsløsninger for jer, så I sparer ikke kun plads på varelageret og i produktion, I øger også processikkerhed og transparens.

 
OK