Logistics

Giver merværdi. Ganske enkelt.

Vi har i årtier udviklet løsninger til forskellige brancher, applikationer og anvendelsesområder, og vores erfaringer inden for logistiksystemer og effektive lagerløsninger står til jeres rådighed.

Third Party Logistics, også kaldt ”Fourth Party Logistics“, ”Fifth Party Logistics“ eller ”Lead Logistics Provider“, er et økonomiområde med de bedste fremtidsudsigter. Flere og flere virksomheder erkender, at de må koncentrere sig om deres kernekompetencer og outsourcer derfor hele logistikken. Det stiller logistiktjenesteyderen over for nye udfordringer, men åbner også op for nye og attraktive fremtidsmuligheder. Uanset om I administrerer et centrallager, tilbyder lynhurtig reservedelsservice, sørger for maksimalt workflow eller udlejer maskiner og udstyr kan I gøre brug af vores erfaringer med de forskellige brancher, opgaver og specialviden.


Fleksibilitet og evnen til at tilpasse sig til situationen er kendetegnende for Kardex’ lagerautomater og Kardex-software. Systemerne tilpasser sig nemt ændringer i sortiment, kunder, varestørrelser mm.

Service, der overbeviser jeres kunder

Vi udvikler sammen med dig effektive løsninger til alle opgaver inden for lager- og distribueringslogistikken, inklusive mellemlagring, disponering og afvikling af returvarer. Vi gør det også muligt for dig at tilbyde dine kunder kvalitetskontroller og funktionsafprøvninger, eftermonteringsarbejder, konservering, af-konservering, reparationer, pakning, toldafvikling, akkreditiv overvågning og meget mere.

Fleksibel og åben for alt

Vores lagerløsninger kan integreres i alle logistiksystemer. De kan bruges til effektivt pluklager, i produktionen eller som buffer i ekspeditionen. Kardex’ lagerforvaltningssoftware og pick-and-place-løsninger garanterer desuden en sikker lagring og udtagning af varer på varelageret selv i meget travle perioder.Tænk på fremtiden

Tænk på fremtiden

Som leverandør af tjenesteydelser til en eller flere kunder sørger vi for, at jeres lagerstyringssystem kan møde nye krav – for eksempel med henblik på antallet af artikler eller profitable add-on-services.

 
OK