Maskinbygning

Vær stærk og bliv ved med at være det.

Med Kardex’ lagerstyring øger I ikke kun jeres ydeevne og sparer lagerplads, I skaber også råderum for fremtiden.

Omkostningssænkning og effektivitetsstigning er højaktuelt: Den internationale teknologikonkurrence bliver hårdere, og konkurrencen på det globale marked bliver stærkere. Således er især små og mellemstore virksomheder tvunget til at flytte arbejdspladser til ”billigere” lande. De virksomheder, der er i stand til ikke bare at sænke omkostningerne, men samtidigt forbedre både service og kvalitet, klarer sig bedst.


Nøglen ligger i logistikken

Det kan betale sig at se på de interne logistikprocesser, eksempelvis inden for maskinbygning er ca. fire procent af omkostningerne logistikrelevante. Kardex er ekspert i logistikløsninger og driftsprocesser, fremstillings- og lagerstrategier samt organisationsformer, og vi hjælper med at optimere hele arbejdsgangen fra virksomhedens leverandører og frem til den enkelte arbejdsplads i virksomheden.

Frirum for Jeres succes

Med det perfekte samspil mellem alle logistikprocesser inhouse og inbound udnytter Kardex vigtigt rationaliseringspotentiale, og maksimal tilgængelighed ved mindst mulige lager- og transportomkostninger er vores vigtigste retningslinje. Vi udarbejder komplette lagersystemløsninger for jer, som også kan integreres i komplekse processer.

Fordelene for jer: I sparer ikke kun plads i lager og produktion, I øger også processikkerhed og transparens. Således skaber vi frirum, så I også i fremtiden kan koncentrere jer om det, der giver succes: udviklingen af gennemtænkte tekniske koncepter til jeres kunder.

 
OK