Metalindustri

Løsninger for små og mellemstore virksomheder.

Vi viser jer, hvordan I kan bruge ressourcer effektivt og gøre jeres kunder mere tilfredse med maksimal leveringsdygtighed, færre standsninger og et mindre varelager.

Metalbranchen er meget omfangsrig og forskelligartet, og alligevel giver stigende råstofpriser, høj konkurrence og stort omkostningstryk udfordringer som hele metalbranchen kæmper med. Med henblik på denne udvikling får emner som rationalisering og procesoptimering større og større betydning især for mindre og mellemstore virksomheder.

 

Hurtigere, bedre, mere enkelt

Den, der vil klare sig på markedet i dag, skal bruge sine evner og ressourcer så økonomisk som muligt, og her kan et samarbejde med Kardex give jer afgørende fordele. Om I vil spare plads, holde bufferlager, styre produktionen intelligent, lagre værktøjer ved hånden eller plukke færdigdele mere effektivt, så tilbyder vi lagerløsninger til både små og mellemstore virksomheder – nøjagtigt tilpasset jeres arbejdsprocesser, ønsker og behov.

Integreret og intelligent

Hvis I ønsker at gå et skridt videre, tilbyder vi komplette løsninger og vejledning fra et og samme sted. Med en intelligent orientering og integrering af jeres logistik- og produktionsstrukturer hjælper vi jer med at reducere adgangs- og plukketiderne og at styrke jeres position i leveringsnetværket.

 
OK