Optisk industri

Svaret er præcision og megen viden.

Optiske metoder er et felt for innovationer, og som nøgleteknologi har den indflydelse på udviklingen inden for mange forskellige brancher. Den yder et afgørende bidrag til forbedring af kvalitet, effektivitet, pålidelighed og hurtighed. Hos Kardex hjælper vi jer med at gøre processerne mere fleksible, præcise og produktive.

Følsomme komponenter

Kardex har arbejdet med varelagre med følsomme produkter i årtier, og vi er eksperter i tørre atmosfærer, kontrollerede temperaturer, renrumsceller og en kombination af disse faktorer. Jeres produktion er derfor i sikre hænder hos, og varerne fra varelageret er betydeligt hurtigere tilgængelige. Forarbejdningstiderne ved maskinerne kan altid overholdes, og I kan derfor i ro og mag koncentrere jer om det, der giver jer succes nemlig at yde den maksimale service til jeres kunder.

Som erfaren partner for intra-logistik tilbyder vi jer muligheder, som understøtter jer optimalt på jeres vej fra systemudbyder til løsningsudbyder. Vores løsninger er skræddersyede, præcise og samtidigt i høj grad fleksible.

 

Total sikkerhed

Takket være nøje registrering, dokumentation og regulering af alle relevante processer og systemer er sporbarhed under hele fremstillingsprocessen garanteret med Kardex-lagerautomater.

Meningsfuldt softwaresystem

Den bedste hardware er intet værd uden en dygtig og intelligent netværkssoftware, derfor bruger vi systematisk linkning af relevante interne processer for højere effektivitet, transparens og fleksibilitet – alt sammen tilpasset nutidige og fremtidige krav.

 
OK