Bilgrossist eller bilforhandler

Udnyt pladsen optimalt med en lagerautomat fra Kardex Remstar

Skab mere plads til servicestationer eller biler med en automatisk lagerautomat fra Kardex Remstar. Du sparer op til ti gange lagerplads i forhold til lagerreoler.

 

Uanset om man er bilgrossist eller bilforhandler, er det alfa og omega at kunne udnytte sin plads bedst muligt.

 

Med en lagerautomat fra Kardex Remstar reducerer du dit lagerareal til reservedele eller lagerartikler med 70-90 procent. Det betyder, at du i stedet kan bruge pladsen til en ekstra servicestation i serviceafdelingen eller på flere biler i udstillingshallen.

 

Investeringen i en Kardex Remstar lagerautomat betød eksempelvis, at en af vores kunder skabte plads til en ekstra servicestation. Dermed var investeringen tjent meget hurtigt hjem igen.

 

Let betjening i det daglige

En lagerautomat fra Kardex Remstar er skræddersyet til den enkelte kunde. Vi tilpasser såvel hyldehøjde som hyldebredde til de aktuelle varer eller emner, hvilket betyder, at der kan lagerføres mange forskellige typer reservedele eller lagerartikler i automaterne. Højden på automaterne tilpasses ligeledes altid den pågældende bygning/lokale for at udnytte pladsen bedst muligt.

 

Lagerautomaternes høje brugervenlighed sikrer endvidere, at de let kan benyttes i det daglige af såvel mekanikere som reservedelschef.

 

Fordele ved en Kardex Remstar lagerautomat

  • Øg din lagereffektivitet med en faktor 2-4
  • Spar 70-90 % på plads i forhold til lagerreoler
  • Nem integration med din virksomheds eksisterende host-system. Kardex Remstars automater er kompatible med bl.a. Axapta, Navision, SAP, Consafe mf.
  • Intuitiv og nem betjening
  • Enkelt og let betjenelig artikelstyringssystem kan tilkøbes som option

 

Referencer

Kardex Remstar har som markedsledende leverandør af lagerautomater leveret mere end 1.000 installationer i Danmark og 140.000 installationer på verdensplan. Vi har mange års erfaring med at levere lagerautomater til bilforhandlere og bilgrossister i enhver størrelse.

Jan Petersen, K.W. Bruun:

”Vi har reduceret vores gulvareal fra 2.200 m2 til 162 m2. Vi har dermed fået plads til at markedsføre flere reservedele. Vi har ligeledes fordoblet vores effektivitet og fået gladere medarbejdere” 

 
OK