Handelsvirksomhed og distributionslager

Øg din lagereffektivitet med en faktor fire

Automatiser dig til øget effektivitet og mere lagerplads med fuld- eller semiautomatiske lagerautomater fra Kardex Remstar.

 

En effektiv logistik er essentielt for at drive et salgs- eller distributionslager. Med fuld- og semiautomatiske lagerautomater fra Kardex Remstar er du sikret fuld fleksibilitet og høj effektivitet.

 

Vores lagerautomater tilpasses altid det pågældende lager og de varetyper, der skal håndteres. Man er ikke låst fast på et specifikt lagerlayout, men kan løbende tilpasse og skalere automaterne efter virksomhedens udvikling.

 

I forhold til traditionelle lagerreoler eller lagermezzaniner sparer du mellem 70 og 90 % gulvareal, og samtidig har du mulighed for at udnytte lokalets højde fuldt ud. Det betyder optimal udnyttelse af ofte begrænset plads og muligheden for at have flere varer på lager uden at skulle binde midler i et eksternt lager.

 

Samtidig er automaterne lette at anvende og giver forbedret ergonomi for medarbejderne, fordi varerne kommer til dem – ikke omvendt. Den nemme og intuitive betjening gør det let at oplære nye medarbejdere og vikarer i at bruge automaterne.

 

Fordele ved en Kardex Remstar løsninger

  • Øg din lagereffektivitet med en faktor 2-4
  • Spar 70-90 % på plads i forhold til lagerreoler
  • Moderne lagerstyringssoftware med mange unikke funktioner for øget plukeffektivitet, lagerudnyttelse og fleksible processer
  • Nem systemoplæring af vikarer og løsarbejdere
  • Nem integration med din virksomheds eksisterende host-system. Kardex Remstars løsninger er kompatible med bl.a. Axapta, Magento, Navision, SAP, Consafe mf.

 

Referencer

Kardex Remstar har som markedsledende leverandør af lagerautomater leveret mere end 1.000 installationer i Danmark og 140.000 installationer på verdensplan. Handelsvirksomheder og distributionslagre er et af vores største og hastigst voksende kundesegmenter.

Jørn Petersen, Abena logistik:

”Investeringen i Kardex Remstar gav os muligheden for at øge vores salg uden brug af flere medarbejdere. Vi har virkelig fået rigtig meget ud af den her investering" 

 
OK