Hospitalslager

Lagerautomater til fremtidens sygehuse

Med lagerautomater fra Kardex Remstar kan du rent og sikkert opbevare lageremner, frigøre personalets tid til patientpleje og sikre bedre plads til patienterne.

 

Bedre udnyttelse af sygeplejerskernes tid og bedre forhold for den enkelte patient. Det er to af fordelene ved at anvende Kardex Remstar lagerautomater til opbevaring af diverse artikler på hospitaler og sygehuse. 

 

Dimensionerne på vores lagerautomater skræddersys til den enkelte opgave. Vi leverer således både lagerautomater til enkelte afdelinger eller som led i en samlet lager- og logistikløsning til et helt hospital. Vi leverer også lagerautomater, der kan rumme hospitalsenge og andet volumiøst sygehusudstyr op til 2 meter højt.

 

Frigør plads og ressourcer

En Kardex Remstar lagerautomat optager kun 4-15 m2 i reel gulvplads, men kan være op til 38 meter høj og etableres både indvendigt og udvendigt på bygningen. 38 meter er verdens højeste lagerautomat, som Kardex har flere referencer på. En sådan lagerautomat kan godt indeholde mere end 600 m2 på blot 9-10 m2 gulvareal.

 

I nederste etage håndteres indlagring og varemodtagelse. Herfra transporteres varerne op til de enkelte etager. Via et personligt login har personalet adgang til netop de artikler, der er relevante for netop deres afdeling.

 

En lagerautomat fra Kardex Remstar kan således fungere som både lagerenhed for det centrale lager, depot for enkelte hospitalsafdelinger og som en decideret transportenhed.

 

Fordele ved en Kardex Remstar lagerautomat

  • Spar 70-90 % på plads i forhold til lagerreoler. En 38 meter høj lagerautomat med et gulvareal på 10 m2 kan indeholde 600 m2 lagerareal og 140 m3 volumen
  • Artiklerne er låst inde og kan kun tilgås med et personale-login
  • Mindre tid på artikelpluk og transport og mere tid til patienterne. Emnerne kommer automatisk til medarbejderen – ikke omvendt
  • Mulighed for at opbevare artiklerne i et klimastyret og sterilt miljø
  • Intuitiv og nem betjening for sygeplejerske eller logistik personale

 

Referencer

Kardex Remstar har som markedsledende leverandør af lagerautomater leveret mere end 1.000 installationer i Danmark og 140.000 installationer på verdensplan. Vi har mange års erfaring med at levere lagerautomater til hospitaler i hele Norden, eksempelvis Hillerød Hospital, Karlstad Sjukhus, Odense Universitetshospital og North Karella.

 

I forbindelse med en ombygning af Kolding Sygehus har Kardex Remstar som eksempel leveret 2 stk 36 meter høje lagerautomater, der går op gennem hele sygehuset og har en åbning ind til hver afdeling. Automaterne har en samlet lagerareal på 744 m2 og et footprint på 15,6 m2.

 
OK