Produktionslager eller reservedelsager

Udnyt produktionspladsen optimalt

Øg pluksikkerheden og effektiviteten med en lagerautomat fra Kardex Remstar, der optager op til 1/10 mindre plads end traditionelle lagerreoler.

 

Hvorfor bruge dyrebar gulvplads på lagerreoler, hvis du i stedet kan bruge gulvpladsen på at producere?

Med en lagerautomat fra Kardex Remstar får du fuld- og semiautomatiske lagerautomater, der fylder 70-90 procent mindre end traditionelle lagerreoler. Og kan skræddersys til lige netop dit fabrikslayout.

 

Uanset størrelsen af dit produktions- eller reservedelslager og uanset lagertype kan Kardex Remstar tilbyde skræddersyede løsninger, der reducerer gulvarealet til opbevaringsplads med op til 1/10, øger pluksikkerheden og højner effektiviteten.

 

Udnyt pladsen optimalt

En lagerautomat fra Kardex Remstar gør det eksempelvis muligt at bygge et reservedelslager op midt ude i produktionen ved siden af produktionscellerne, hvilket minimerer transporttiden for de enkelte pluk. Ligesom du kan undgå at skulle opbygge et eksternt lager, fordi du kan udnytte den eksisterende plads bedre.

 

Samtidig er automaterne lette at anvende og giver forbedret ergonomi for medarbejderne, fordi varerne kommer til dem – ikke omvendt.

Vores lagerautomater kan desuden integreres med AGV’er og industrirobotter for en endnu højere grad af automation.

 

Fordele ved en Kardex Remstar lagerautomat

  • Øg din lagereffektivitet med en faktor 2-4
  • Spar 70-90 % på plads i forhold til lagerreoler
  • Moderne lagerstyringssoftware med mange unikke funktioner for øget plukeffektivitet, lagerudnyttelse og fleksible processer
  • Nem systemoplæring af vikarer og løsarbejdere
  • Robot-kompatibel software
  • LOT nummer styring og Serienummer styring
  • Nem integration med din virksomheds eksisterende host-system. Kardex Remstars automater er kompatible med bl.a. Axapta, Navision, SAP, Consafe mf.

 

Referencer

Kardex Remstar har som markedsledende leverandør af lagerautomater leveret mere end 1.000 installationer i Danmark og 140.000 installationer på verdensplan, herunder til en lang række virksomheder i industrien.

Carsten Gram, Alfa Laval:

”Vores lager fylder kun 10 % af tidligere, og samtidig kan en operatør plukke 250-200 linjer i timen. Vi har haft meget lavt cost of ownership og kun haft to driftsstop på de fem år, vi har anvendt lagerautomaterne” 

 
OK