Webshops

Lagerautomater – din genvej til øget lagereffektivitet

Automatiser dig til øget effektivitet og mere lagerplads med fuld- eller semiautomatiske lagerautomater fra Kardex Remstar.

 

Uanset om du sælger batterier, cykelhjelme eller kosmetikprodukter, kan lagerautomater øge din webshops konkurrenceevne. Kardex Remstar er Danmarks førende leverandør af lagerautomater til ethvert behov. Vi leverer lagerautomater med tilhørende software, der er skræddersyet til webshops.

 

Ved at udskifte dine lagerreoler med en fuld- eller semiautomatisk lagerautomat fra Kardex Remstar kan du øge din webshops konkurrenceevne ved at få sendt varerne hurtigere ud til kunden, øge effektiviteten på lageret og samtidig udnytte lagerpladsen bedre. Med en lagerautomat er det varen, der kommer til manden, ikke omvendt, og du sparer typisk 70-90 procent lagerareal.

 

Udvid løbende

Med en lagerautomat fra Kardex Remstar er det let at opskalere din lagerkapacitet i takt med, at din webshop vokser. Du kan starte med én automat og tilkøbe flere, hvis behovet opstår. For flere af vores kunder har det betydet, at de ikke har skullet flytte domicil eller behøvet udvide lagerarealet.

 
Fordele ved en Kardex Remstar lagerautomat

  • Op til 350-450 pluk i timen per medarbejder/operatør
  • Øg din lagereffektivitet med en faktor 2-4
  • Spar 70-90 % på plads i forhold til lagerreoler
  • Webshop-tilpasset WMS-software (Warehouse Management System)
  • Nem integration med din virksomheds eksisterende host-system. Kardex Remstars automater er kompatible med bl.a. Axapta, Magento, Navision, SAP, Consafe mf.

 

Referencer

Kardex Remstar har som markedsledende leverandør af lagerautomater leveret mere end 1.000 installationer i Danmark og 140.000 installationer på verdensplan. Et af vores hastigst voksende markedssegmenter er lagerautomater til webshops og lignende typer virksomheder, der benytter webshops til salg og distribution.

 

Et eksempel på en dansk webshopkunde er nicehair.dk. Ved at benytte Kardex Megamat RS Lagerautomater og Kardex software med integration til Magento Webshop er det lykkedes nicehair.dk at opnå en omkostningsbesparelse på 43 % på artikelhåndtering. Samtidig har man sparet 60 % lagerplads i forhold til traditionelle lagerreoler.

Eksempler på host-interfaces

SAP, Navision,AX, M3, Jeeves, Monitor, Astro, Nyce, IFS, JD Edwards, ASAP, GDS, iScala, Visma, Apport, Oracle, Garp, IBS, Magento, Pyramid, Infoeasy, Ipac, Kobra

 

 

Referencer - Webshops

60% hurtigere plukning og fuld skalerbarhed hos Med24  

<iframe width="210" height="118" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/_nKuYIADsPw" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

 

Nicehair.dk reducerer 60 % gulvareal med lagerautomater

<iframe width="210" height="118" src="https://www.youtube.com/embed/7Oddxy96b4o?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Optimal plukning og leveringstid hos Lesley Cosmetics

<iframe width="210" height="118" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/QfdgPYOwruA?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
OK