Horisontal Karrusel

En effektiv løsning til hurtig opbevaring og plukning

Horisontal Karrusel fra Kardex Remstar sparer tid og giver dig hurtig, direkte og pålidelig adgang til dine varer.

Kardex Remstar Horisontal Karrusel bruges hvor det er vigtigt at lagre og hente varer hurtigt, pålideligt og omkostningseffektivt, uanset om der er tale om produktion eller distribution eller til applikationer med høje hentehastigheder eller relativt hurtige og langsomme varer.

 

 

Effektivt lagrings- og plukkesystem

Hurtige reaktionstider, forøget gennemløb og korte leveringstider – disse er blot nogle af de kriterier, virksomheder kræver af moderne og effektive lagerlogistikker. Det er lige præcis her automatiserede horisontale lagerautomater fra Kardex Remstar kommer ind i billedet: De leverer minimale ventetider og stor nøjagtighed, og gør det muligt at behandle ordrer på den kortest mulige tid.

 

Ved at installere lagerstyringssoftware fra Kardex Remstar skaber du de rette betingelser for større effektivitet i dine plukkeprocesser. Der skabes mere synlighed og fleksibilitet i forhold til nøjagtig lagring og pluk af varer – selv på tidspunkter med høj belastning.

„Varer til manden“-princip

Uanset din industri eller dit segment kan Kardex Remstar Horizontal være en effektiv, pladsbesparende og lønsom løsning. Som alle andre lagersystemer fra Kardex Remstar fungerer den horisontale lagerautomat efter „varer til manden“-princippet og leverer de ønskede varer på den kortest mulige måde direkte til betjeningsåbningen – uden nogen form for uproduktiv transport- og søgetid. Ved at kombinere flere ordrer i ét parti forbedres plukkeeffektiviteten, så den når op på et helt nyt niveau.

 

Og en fordel mere: Alle horisontale enheder, der tilhører den samme station, arbejder på samme tid. Dette garanterer permanent adgang til varer og reducerer ventetiden til et minimum.

Funktionel og brugervenlig software

Smartpick 6000 er et softwarepakke til virksomheder med høj plukkehastighed. Til virksomheder med høj plukkehastighed, især velegnet til elektronikindustrien, anbefaler vi Smartpick 5200 .

Download brochure
Video: Referencer
 
OK