Kardex Remstar Horizontal Carousel

The carrier concept for maximum flexibility

horizontal-front

Det modulære bærer- og hyldekoncept fra Kardex Remstar giver overlegen komfort, høj stabilitet og maksimal sikkerhed.


Hvert produkt er anderledes. Tilsvarende er hver kunde forskellig, og hver har sine egne udfordringer, som er konstant forandring. Så det er ideelt, når de kan afhænge af et modulært koncept for standardbærere og hylder. Og det er endnu bedre, når de kan tilpasse hylderne på den måde, der bedst passer til deres behov. Hhorisontal karrusel kan gøre alt dette.

 

 

Bæreenhed med 38 mm afstand

 

Carrier design with 38 mm spacing

En mindre afstand på 38 mm og to gange så mange suspensionsmuligheder for hylder: Horisontal Karrusel giver øget lagerkapacitet og fleksibilitet. Med en bestemt hyldeafstand og ved hjælp af standardbakker kan du få et eller flere hylder.

 

Hylde med 180° rotation

 

EXCLUSIVE: Shelf with 180° rotation

Da hylderne kan drejes 180 grader, kan de bruges på en række forskellige måder, hvilket betydeligt forbedrer håndtering af varer og skaber større fleksibilitet ved lagring og pluk.


Den 14 mm forlæbe på hver hylde forhindrer glidning af de lagrede varer. Således sikres de lagrede varer optimalt også i en horisontal og fremlæned stilling.

 

Hylde tykkelse på 26 mm

 

Shelf thickness of 26 mm

Hylder skal kunne bære og modstå en masse. Den robuste hylde hjælper med at reducere hyldeafbøjningen mod højere koncentreret belastning.


En hylderlås kan installeres som en ekstraudstyr. Dette minimerer vibrationsstøj fra ulastede hylder, da de er forbundet med bærebjælken ved krydsstangen. Et andet plus: Sikkerhed øges, da autonom udkobling forhindres for tomme hylder.

Shelves
Hylder kan monteres:
  • fremlænet
  • horisontalt
  • tilbagelænet
 
OK