Kardex Remstar Horisontal Karrusel:

For højere ydeevne og hurtige leveringstider

HorizontalCarousel

For at opnå maksimal ydeevne ved pluk opsættes Horisontale Karruseler normalt i stationer. Afhængigt af installationsstørrelsen er der mulighed for forskellige anvendelsesenheder:

 

 

 

Dobbeltstationer

 

Dual stations

Den L-formede dobbeltstation med adgangsåbninger arrangeret i en ret vinkel med hinanden er egnet til en rumhøjde på op til 3 meter og kan uden besvær betjenes af én person. Desuden reducerer L-formen den afstand, som plukkeren må gå med 1 meter i forhold til I-formen, hvilket letter håndtering og sparer tid.

 

Tredobbelte og firdobbelte stationer

 

Triple and Quadruple stations

Til tredobbelte og firdobbelt stationer - anbefales til en lang række varer, der kræver hyppig adgang – opsætningen er normalt L-formet. Alternativt kan layoutet være U-formet eller, hvis alle maskiner har samme længde, I-formet. Dette gør det muligt for flere operatører at plukke.

 

Stationer med flere niveauer

 

Stationer med flere niveauer
Stationer med flere niveauer
Stationer med løfteplatform
Stationer med løfteplatform

For mere omfattende systemer kan stationer med flere niveauer opfylde behovene for en lang række forskellige projekter. Stationer med flere niveauer – to eller tre horisontale lagerautomater på 2,5 m stablet oven på hinanden – gør det muligt at plukke og lagre på forskellige etager. Hvert niveau fungerer uafhængigt med separate adgangs- og plukkestationer på hver etage og på hver platform. For uafbrudt materialestrøm mellem forskellige niveauer kan transportbånd anvendes til at transportere varerne på. Stationer med flere niveauer er egnet til en maksimal rumhøjde på 9 meter.

 

En horisontal lagerautomat anvender den taghøjde, der er tilgængelig. En løfteplatform løfter operatøren til den ideelle højde for ergonomisk adgang til varerne. For at optimere processen, er højden på den horisontale lagerautomat delt ind i zoner med Kardex software, så alle varer i en zone bliver plukket, inden løftebordet bevæger sig videre til næste zone.

Download brochure
 
OK