Kardex Remstar Towermat

Effektiv og pladsbesparende lagring af store dimensioner og tungt gods

Towermat - Efficient and space-saving

Towermat lagerlift – perfekt pladsudnyttelse til tungt gods

Lagervarer med store dimensioner og tungt gods kræver en gennemtænkt opbevaringsløsning.  Tidligere har man benyttet store lagerarealer til lagring af langgods, metalplader, værktøj, paller eller trådbure, hvilket har resulteret i kompleks håndtering og dermed høje omkostninger. Kardex Remstar leverer dynamiske og fleksible løsninger til disse specielle krav:  Towermat lagerlift. Varer med en totalvægt på op til 5.000 kg pr. hylde kan effektivt integreres i lagerlogistikprocessen med en Towermat. Towermats fleksible udformning gør det muligt at udnytte den tilgængelige plads optimalt: Hvis grundarealet er lille, udnyttes rumhøjden bedst muligt. Dette giver en langt bedre lagerkapacitet


Large and flat design – the ideal system for sheet metal

Materialer op til 2.000 x 6.000 mm kan lagres på en speciel pladsbesparende måde i en Towermat lagerlift til metalplader og transporteres automatisk til operatøren.

» Læs mere

Space-saving solutions for long goods

Brugervenlighed er vigtig også ved lagring af langgods. Rør, metalstænger og lignende gods op til 10.000 mm, kan opbevares yderst effektivt og bliver transporteret fuldautomatisk.

» Læs mere

The all-round talent for storing pallets

Fremtidssikrede skræddersyede løsninger!  Kardex Remstar overholder også dette princip i forhold til lagerlogistik af særligt tungt lastningsudstyr som f.eks. paller og trådbure.

» Læs mere

Flexibility for special forms such as tools

Lagring af tunge og store forme og værktøjer er specielt krævende. Tung  vægt og uhåndterlige dimensioner er udfordrende, Kardex Remstar  har automatiske lagringsløsninger, til denne type gods,  for at kunne spare plads på en sikker og effektiv måde.

» Læs mere

Teknisk data

Towermat FE EE
Maks. højdeOp til 25,000 mm Op til 8,000 mm
Hylde
BreddeOp til 10,000 mm Op til 8,200 mm
Dybde Op til 2,000 mm Op til 1,500 mm
Belastning per hylde
Maks. 5,000 kg 3,000 kg
Download brochure
 
OK