Kardex Remstar Megamat RS

De bedste fra begge verdner. Fusion mellem udvikling og tradition i lagerteknologi

Megamat RS er et automatisk lagersystem, baseret på paternosterprincippet. Automaten arbejder efter "varer-til-mand" princippet - perfekt til lagring af højfrekvente varer.

 

Megamat RS 180

 

Megamat RS 180

Effektiv lagring og pluk af lette varer

Megamat RS 180 er først og fremmest velegnet til lagring og pluk af smådele i kasser − f.eks. i hotelbranchen, sundhedssektoren, i bil- og elektronikindustrien eller til E-handel.

 

Megamat RS 350

 

Megamat RS 350

Løsning til mellemtungt gods

Er den perfekte løsning til lagring og pluk af komponenter, værktøj og reservedele. Hver bakke kan belastes  med op til 350 kg.

 

Megamat RS 650

 

Megamat RS 650

Til tungt gods på op til 650 kg pr. bakke

Megamat RS 650 kan integreres i produktionsprocessen på mange forskellige måder.

Control system

Innovation ved hånden

Den intuitive automatstyring betyder store forbedringer i ergonomien og anvendeligheden af lagerautomaten fra Kardex Remstar.
→ Læs mere om styringen

 
Software

Styrk produktiviteten!

Forbedrer og optimerer dit lager, optimerer plukkeprocesser, reducerer omkostningerne og øger produktiviteten betydeligt. Power Pick Global lagerstyringssoftware øger effektiviteten af din lagerfacilitet: for en sikker investering, nu og i fremtiden.
→ Læs mere om softwareløsninger

 
Megamat RS Safety

Bedst mulige beskyttelse af person, maskine og varer

Det integrerede beskyttelsesudstyr er monteret som standard i betjeningsåbningen af lagersystemet, herunder sikkerhedslysgitter, er operatøren optimalt beskyttet mod arbejdsulykker. Indlagrede varer er beskyttet mod uautoriseret adgang og tyveri ved hjælp af en aflåselig let skydedør.
→ Læs mere om sikkerhed

Princippet

Baseret på paternoster-princippet er Megamat RS en dynamisk lagerautomat, der giver hurtig og præcis adgang til de lagrede varer. Megamat RS er særligt velegnet til produkter, der ofte bruges, fordi den henter den korrekte hylde til adgangsåbningen via den kortest mulige vej. Designet af Megamat RS sikrer maksimal lagerplads på minimal gulvplads. Arbejdsprocesser  effektiviseres og øger produktiviteten markant.

 

Megamat RS kan nemt installeres som en standalone paternoster eller integreres i en bygning over flere etager op til en højde på ti meter og med mere end én adgangsåbning. Hver Megamat RS kan bruges som en standalone løsning eller tilsluttet et netværk, der sikrer den højeste effektivitet, fleksibilitet og individualitet.


Kardex Remstar Megamat RS er en sikker investering i fremtiden.Energibesparende teknologi

Takket være det perfekte samspil mellem motor, transmission og nøje afstemte frekvensomformere, brugerden nye Megamat RS i dag op til 40 %mindre energi. Resultatet er minimale driftsomkostninger. (TCO).

Oversigt over fordelene:
  • Høj cyklushastighed - hurtig adgang til alle indlagrede varer
  • Øget lagerplads takket være den kompakt opbevaring
  • Maksimal udnyttelse af rummet på et minimum gulvareal
  • Mulighed for at holde trit med nye innovationer og den fremtidige udvikling takket være det modulopbyggede systemdesign
  • Omfattende sikkerhedsfunktioner og ergonomisk design
  • Logicontrol kontrolcenter
  • Øget plukkesikkerhed
  • Energibesparende teknologi
 
OK