Power Pick Global

Lagerstyringssystem til intralogistikløsninger

Hvad skal jeg med software til min lagerautomat?

Det er lagerautomaten, der gør, at du sparer plads på dit lager. Det er softwaren, der gør, at du udnytter pladsen bedst muligt, øger effektiviteten og produktiviteten på dit lager samt minimere plukkefejl.  Du sparer med andre ord penge ved at benytte en plukkesoftware som Power Pick Global. Softwaren er opbygget af moduler, så du vælger selv hvilken funktionalitet den skal have.

 

 

Basal funktionalitet

Softwaren består af en artikeldatabase, som gør, at automaten ved hvor hvilke varer befinder sig i automaten. Der kan tilknyttes forskellige lagringsstrategier som eksempelvis FIFO, som sørger for at de ældste varer plukkes først.  Det er muligt at oprette lokationer efter ønske og få en grafisk fremvisning. Brugeradministration og brugerrettigheder kan gøres på individuelle niveau eller i grupper. Sprog kan vælges pr bruger – inklusiv dansk.  Scanner kan anvendes som kvittering for pluk ved at scanne EAN kode eller en lokationskode, eller der kan kvitteres via trykknap.

 

 

Individuelle tilvalg

 

 • Host Interface – slip for at indtaste ordrerne manuelt, og få dem overført direkte fra dit ERP eller WMS-system. Få kvitteringer tilbage til host, så dine beholdninger altid er synkrone.  
 • Order Management – giver mulighed for at få overført hele ordrer – i morsætning til kun at overføre plukkelinier. Derved kan du nøjes med at vælge en ordre, og så kender softwaren allerede plukkelinierne.
 • Batching – Øg effektiviteten markant ved at plukke flere ordrer samtidigt. Derved kan du plukke den samme vare én gang til flere ordrer.
 • Color picking  / Dynamiske zoner – til større installationer vil dette modul sikre maksimal udbytte eller output af systemet. Høj grad af fleksibilitet ved at man enkelt kan anvende de ressourcer, der svarer til det pågældende aktivitetsniveau, samt mulighed for at håndtere pluk og indlagring samtidig.
 • Label print – giver softwaren mulighed for at styre en labelprinter. Det kan være en fordel hvis der skal plukkes små o-ringe som skal i en lille plastpose, eller det kan anvendes som ordrelabel eller lokationslabel
 • Physical Inventory – giver mulighed for løbende optælling af varerne i automaten. Dermed kan tiden til manuelle lagerstatus reduceres til et minimum.
 • Lot & Qualification Handling – giver mulighed for at registrere lot- og batch-numre ved indlagring samt pluk. Desuden mulighed for produktionsdato, udløbsdato mv.
 • Serie Number Handling – giver mulighed for at registrere serienummer ved pluk og indlagring.
 • Display Tool – giver mulighed for at generere et ekstra skærmbillede til hver lagerautomat. Individuelle plukkebilleder, for det pluk der skal gøres ved netop den lagerautomat, du står placeret ved
 • Styring af lyspointer og MATRIX positionslysliste - Viser den eksakte lokation og de informationer der er relevante for plukket eller indlagringen. For hurtigere og sikre pluk
 • Hot Transactions – bruges hvis der af og til er hastesager som skal prioriteres over de øvrige plukkeordrer.
 • SMD Handling – bruges primært i elektronikindustrien, hvor der plukkes en hel rulle ad gangen. Automatisk generering af returordre, når rullen skal på plads igen.
 • Kiosk Storage – giver mulighed for at pladre varekataloget igennem hvis du har billeder af varerne. Ideelt til manuelle pluk.

 

Dertil findes en række tillægsmoduler, som din softwarekonsulent kan redegøre yderligere for.

 

 

Hvordan ser en typisk software-pakke ud?

 

Eksempel 1: Webshop

Grundmodul

Host Transfer

Order Management 

Batching

Physical Inventory

Color picking / Dynamiske zoner til større installationer

 

Eksempel 2: Maskinfabrik

Grundmodul

Host Transfer

Order Management

Serial Number Handling

Lot & Qualification Handling

Label Printing

 

Eksempel 3: Autoforhandler (simpel)

Grundmodul

 

Eksempel 4: Autoforhandler (Avanceret)

Grundmodul

Host Transfer

Order Management

Physical Inventory

 

 

Har du allerede et eksisterende WMS software til at styre dit lager?

Dette er ikke noget problem. Kardex har udviklet en særlig softwarepakke med navnet JMIF (Java Machine Interface), hvor vi kan integrere lagerautomatens styring med dit WMS modul. Nogle WMS leverandører har udviklet deres egen WMS til at håndtere lagerautomater, og med JMIF kan du anvende din kendte brugerflade til at styre lagerautomaterne, og fortsat opnå fordelene så som effektivitet (”vare til manden” princippet) og pladsbesparelse. Med JMIF skal din WMS leverandør ikke programmere i lagerautomatens styring, men JMIF sikrer en hel ren kommunikation mellem de to systemer. I praksis betyder dette, at du er fremtidssikret til at kunne opdatere både lagerautomatens styring, såvel som din WMS, uden det får konsekvenser for hinanden. Kardex Remstar har mange referencer med WMS systemer, både Apport, Logia, Consafe m.fl.

Link til eksisterende WMS

Kontakt os for mere information om integration af lagerautomater op imod dit eksisterende WMS-system.

 

>> Til kontaktformular

Skræddersyede løsninger

Pick to Light

til hurtig og fejlfri plukning 

<iframe width="210" height="118" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/Trd2Nw5DFus" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

 

Batching

for øget produktivitet

<iframe width="210" height="118" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/fRTXZdhm25g" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

 

Power Pick Global

Lagerstyringssystem

<iframe width="210" height="118" src="https://www.youtube.com/embed/1SxTaGDbxbY" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Kompatible WMS-systemer

Axapta

Magento

Navision

C5

Movex

Jeeves

Apport

Consafe

Dracar

Automaster

Autoline

Autovision

Dataman

AS400

SAP

og mange flere

 
OK