Energieffektive lagerløsninger

Teknisk og miljømæssigt fornuftigt – nu og i fremtiden

Energy-efficient3. Intelligent overvågning af ubalance i enheden (Megamat RS)2. Automatisk kædestramning (Megamat RS)1. Energieffektiv drivkraftsteknologi i form af højydelsesmotorer (Megamat RS)4. Automatisk lys (Shuttle XP)5. Optimale drivkraftskombinationer5. Optimale drivkraftskombinationer6. Maksimal vægtreducering6. Maksimal vægtreducering7. Automatisk standbydrift, 8. Optimeret rejselængde, 9. Intelligent lagring og intelligente strategier for ordreplukning7. Automatisk standbydrift, 8. Optimeret rejselængde, 9. Intelligent lagring og intelligente strategier for ordreplukning
Hold musens markør over et tal for at se beskrivelsen


1. Energieffektiv drivkraftsteknologi i form af højydelsesmotorer (Megamat RS):

I dag bruges der op til 40 % mindre energi takket være den perfekte kombination af elektrisk motor, højeffektive drivkraftssystemer og perfekt konfigurerede frekvensomformere. Vores motorer klassificeres i den bedste effektivitetsklasse IE3 efter de nye IE-standarder. Det er i øjeblikket den højeste effektivitetsklasse på markedet. Kardex Remstar-løsninger sikrer, at du har det rette udstyr til fremtiden, med betydeligt lavere livscyklusomkostninger til følge.

2. Automatisk kædestramning (Megamat RS):

På Megamat RS-serien strammes driv- og transportkæderne automatisk af motorens dødvægt. En excentrisk kam forhindrer kæden i at slækkes. Det forbedrer pålideligheden, forhindrer tab af drivkraft og kombinerer et langt serviceliv med mindre vedligeholdelse og et mindre energiforbrug.

3. Intelligent overvågning af ubalance i enheden (Megamat RS):

Hvis ubalancen i enheden er for stor, overbelastes motoren, og der bruges mere energi. Jo mindre ubalance, desto mindre belastning er der på motoren og mekanikken, hvilket betyder, at der bruges mindre energi. Den permanente overvågningsfunktion af ubalance i enheden fremhæver enhver ubalance og hjælper jer til bedre fordeling af vægten, hvilket beskytter både motor og mekanik og nedsætter energiforbruget.

4. Automatisk lys (Shuttle XP):

Lyset tændes kun, når en hylde venter i betjeningsåbningen.

5. Optimale drivkraftskombinationer:

Der findes seks drivkraftskombinationer, som alle er perfekt konfigureret til at arbejde med en lang række hastigheder og vægtklasser. Hastigheden optimeres automatisk afhængigt af den last, der transporteres, så man opnår den bedst mulige energieffektivitet.

6. Maksimal vægtreducering:

Mindre vægt betyder også mindre energiforbrug. Derfor bruger vi letvægtskonstruktionsmetoder, når vi udvikler vores enheder, så vægten reduceres, hvilket nedsætter den mængde energi, der er brug for.

7. Automatisk standbydrift:

Enheden skifter automatisk til standbytilstand, så alt, der bruger strøm, placeres i en form for slumretilstand og derfor næsten ikke bruger noget energi.

 

8. Optimeret rejselængde:

Enheden vælger altid de korteste ruter, når varer leveres eller lagres. Det reducerer unødvendige rejser og sparer tid og i sidste ende energi.

 

9. Intelligent lagring og intelligente strategier for ordreplukning:

Power Pick Global-softwaren kombinerer flere ordrer, så de udgør et batch. Det betyder, at et bestemt produkt, som skal bruges til flere ordrer, kun plukkes én gang, så der skæres ned på rejser, hvilket sparer tid og energi.

For Kardex Remstar betyder energieffektivitet:
  • At der bruges op til 40 % mindre energi sammenlignet med andre systemer
  • En funktion, som er med som standard
  • Ingen ekstra vedligeholdelsesarbejde
  • Ingen ekstraomkostninger
 
OK