Kardex Remstar LR 35

Effektivt pluk af små dele

Vertical Buffer Module - Kardex Remstar LR 35

Høj plukkeeffektivitet baseret på antal kasser og ordrelinjer. Kardex Remstar LR 35 er simpelthen ideel til pluk af små dele. Dens energieffektivitet og enkle integration i de eksisterende systemer gør den til en meget økonomisk lagerløsning.

Høj plukkeydelse – sikker og præcis
Kardex Remstar LR 35 er en højeffektiv løsning til lagring og udlagring af små, lette emner. Dens høje plukkeydelse gør den anvendelig på mange forskellige områder: Systemet forbedrer væsentligt produktiviteten og energiforbruget, hvad enten det bruges til at levere til en produktionslinje med et bredt produktsortiment, som bufferlagring i monteringsområdet eller til at plukke lavfrekvente dele på distributionslageret. Derudover er værdifulde varer mere sikre som følge af en kontrolleret adgang.


Energieffektivitet og integration

Kardex Remstar LR 35 har 1/3 lavere energiforbrug i forhold til sammenlignelige systemer. Brugen af den nyeste teknologi og innovativt design gør denne energieffektivitet mulig. Kompleks energiindvinding er ikke nødvendig.

 

Vertical Buffer Module kan fleksibelt integreres til eksisterende produktions- og softwaresystemer, hvilket samtidig forenkler integreringen i de eksisterende processer. Kardex Remstar LR 35 kan lagre emner i op til fire forskellige højder i en blanding af bakker og lagerkasser.

 

Udover stregkodescannere til identifikation af varer og pick-to-light-systemer for at øge plukkehastigheden og nøjagtigheden kan systemet også kombineres med eksisterende rullebaner, førerløse transportsystemer og multi-shuttle-systemer så som ARC fra Servus Intralogistics.

 

Systemet betjenes ved hjælp af en nyudviklet, kapacitiv touchskærm som viser alle oplysninger og aktiviteter på letforståelig vis. Der er ikke behov for tidskrævende oplæring af personale.

 

Ergonomi
Vertical Buffer Module har ergonomisk designede plukkestationer, der forenkler ordreplukkeprocessen. Varerne har en hældning på 20 grader i plukkestationen for at sikre, at lagerkassen altid kommer ergonomisk korrekt ud til operatøren. Dette sikrer, at varerne nemt kan udlagres eller indlagres.

 

Varerne transporteres til plukkestationen efter vare-til-person princippet for at afkorte afstanden til operatøren. Den gennemtænkte konstruktion af Vertical Buffer Module garanterer tilstrækkelig gulv- og arbejdshøjde for operatøren på ethvert tidspunkt.

 

 

 

Håndtering af lavfrekvente dele

 

Vertical Buffer Module - Slow-moving parts management

Takket være høj udlagringshastighed og tæt lagring er Kardex Remstar LR 35 ideel til pluk af varer med lav omsætningsfrekvens. Dette gør det muligt at plukke små mængder af mange forskellige varer efter hinanden, hvilket gør dette innovative lagringssystem til en effektiv og pladsbesparende løsning for virksomheder med store mængder af lavfrekvente varer på lager. Varerne kan indlagres på samme tid i løbet af dagen via en automatisk forbindelse til rullebaneteknologi, hvilket øger systemets effektivitet yderligere.

 

Forsyning af monteringssæt

 

Vertical Buffer Module - Set assembly/supplying assembly areas

Til løsningen på effektiv forsyning til monteringsområder yder Kardex Remstar LR 35 både hurtige og præcise pluk af monteringssæt til produktionen. Herudover tjener det innovative lagringssystem som bufferløsning til permanent indlagring i monteringsområdet, når det kombineres med en integreret rullebaneforbindelse, når der kræves just-in-time udlagring af monteringssæt. Som sådan garanterer Kardex Remstar LR 35 optimalt materialeflow i produktionsområdet på ethvert tidspunkt udover at den strukturerer processerne på mere effektiv vis.

Tekniske data

Kardex Remstar LR 35

Ydelse

Høj plukkeeffektivitet baseret på antal kasser og ordrelinjer

Samlet disponibel last  63 t
Kasser

Gængse standard-kasser til automatiserede lagre 
600 x 400 mm (op til 640 x 440 mm)

Nyttelast  35 kg / kasser
Enhedens dimensioner
Bredde1.920 til 10.470 mm
Dybde2.350 mm
Højde

3.000 til 12.000 mm

ved kassemål 600 x 400

Enhedens vertikale trin100 mm-trin

 

Overblik over fordelene
 • Væsentlig forbedring af ordreplukkeydelsen
 • Fejlfri ordrepluk
 • Fleksibilitet i form af dimensioner, integration og yderligere egenskaber
 • Ergonomisk drift
 • Høj energieffektivitet
 • Kræver mindre personale
 • Lagerplads og volumen optimeres
  Download brochure
   
  OK