Kardex Remstar LT35

Til vertikal transport af små dele ved høj hastighed

De højfrekvente pluk, energieffektiviteten og integrationsmulighederne gør LT35’eren til en effektiv løsning til just-in-time hentning af samlingssæt eller buffering af mindre varer. Dens snævre dimensioner gør den ideel til installation hvor pladsen er begrænset.

Hurtige og præcise pluk
Kardex Remstar LT 35 skaber hurtig adgang til varer, høj gennemløbshastighed på opbevaringskasser. LT-35’eren er velegnet til højhastighedstransport og buffering af komponenter og samlingssæt, der bruges i produktionen eller til indgående varer, udgående varer eller kvalitetssikring. Den bevægelige og integrerede mast med teleskopgriber sikrer hurtig og præcis håndtering. Brugen af Kardex Remstar LT 35 øger signifikant gennemløbshastigheden sammenlignet med konventionelle systemer. Næsten 100 procent fejlfri pluk er garanteret ved adgang til kun en enkelt opbevaringskasse ad gangen.

 

Fleksibel og pladsbesparende

LT 35’erens modulære og skalerbare koncept betyder, at den perfekt kan tilpasses individuelle processer og rumdimensioner. Det kræver et kun 2,3 m2 i grundplan, hvilket gør installationen mulig på selv minimal plads. Det er også muligt at opsætte flere enheder tæt på hinanden parallelt. Desuden kan man optimere brugen af rummets interne frihøjde takket være evnen til at justere LT 35’erens højde i trin på 100 mm.

 

Men fleksibiliteten af LT 35 er ikke kun begrænset til dens ydre dimensioner. Opbevaringskasserne på 600mm x 400mm kan individuelt opdeles i ned til 100mm intervaller og tilpasses således til den genstand, der opbevares. Desuden gør systemet det muligt at opbevare kasser eller varer med op til fire forskellige højder op til 400mm.

 

Fleksibel integration af adgangsåbninger i hele enhedens højde og mulighed for at forbinde til conveyor transportteknologi, logistiksystemer og WMS / MFC-software er også et bevis på den utrolige fleksibilitet i dette innovative lagringssystem.  

 

Ergonomi og sikkerhed

Ved brug af Kardex Remstar LT 35 overføres de ønskede dele til en ergonomisk designet adgangsåbning i overensstemmelse med varer-til-person princippet. Da opbevaringskasserne præsenteres vinklet er det muligt at se og plukke varerne direkte ovenfra, hvilket letter det for muskler og ryg og giver det hurtigste og største overblik.

 

Derudover giver de omfattende sikkerhedsfunktioner operatøren mulighed for at arbejde sikkert med enheden. Den aflukkede opbevaring beskytter de lagrede varer optimalt mod støv, snavs, beskadigelse og tyveri.

Teknisk data 

Kardex Remstar LT35

Ydeevne **afhængigt af enhedens design og procesprofil
Hastighed op til 3m/s
Acceleration på op til 3m/s2

Opbevaringskasser

 

Standard mini-load system kompatible opbevaringskasser

600 x 400 mm
(op til 640 x 440 mm)
Max vægt 35 kg / opbevaringskasse
Enhedsdimensioner *
Bredde 1,300 mm
Dybde 1,750 mm
Højde 

3,000 til 12,000 mm

*Dimensioner 600 x 400 mm

Inddelingstrin for højde

100 mm trin

 

Fordele ved LT35 - kort
 • Hurtig og præcis lodret transport af opbevaringskasser, herunder bufferfunktion
 • Høj gennemløbshastighed
 • Enkel integrering med transport- og logistiksystemer – conveyors/ARC’s og andet
 • Energieffektiv
 • Optager meget lidt plads
 • Nem installation
 • Skalerbar takket være det modulære design
 • Fleksibilitet med hensyn til belastninger og varestørrelser
 • Sikker og ergonomisk betjening
  Vertical Buffer System LT35 Access Opening 1
   
  OK