Komponenter

Overholder de højeste standarder

Der er forskellige adgangsstationer og plukkestationer tilgængelige for Vertical Buffer Module. Den varierende konfiguration giver maksimal fleksibilitet og gør det muligt at tilpasse enheden optimalt til de givne omstændigheder. Der kan monteres op til fire adgangsstationer på bagsiden, forsiden eller bag på hver enhed.

 

Plukkestation

 

Components - Picking station

Drejebordet er plukkestationens centrale del. Med en hældning på 20° er det udformet ergonomisk korrekt og derfor let at betjene.

Mens operatøren plukker, gøres den næste kasse eller bakke klar og venter på drejebordets bagerste hylde. Så snart operatøren har afsluttet en plukkeproces, drejer bordet 180° og den næste kasse står klar.

 

Manuel adgangsstation

 

Components - Single access opening

Den manuelle adgangsstation er særdeles velegnet til kontrolleret adgang til enkelte kasser fx med værdifuldt værktøj og udstyr, der er forbundet med brugeradministration.

 

Tilslutning til rullebaner

 

Components - Conveyor connection

Vertical Buffer Module kan nemt tilsluttes eksisterende rullebaner, enten ved manuel ind- og udlagring af kasser og bakker eller ved automatisk drift og overgang til det eksisterende materialeflow. Tilslutningen kan monteres på bagsiden, forsiden eller på siden af enheden. Tilslutningen til rullebanen er udviklet således, at den passer til permanent opfyldning og udlagring af alle kasser og øger plukkeydelsen yderligere.

 

One piece flow

 

Components - One piece flow

Tilslutningen af Servus ARC integrerer vareindgang, lager, produktion og vareudgang i én optimal proces.

Download brochure
 
OK