Kardex Remstar Shuttle XP

Effektive pluk fra det kompakte lager

Shuttle XP-lagerautomaten fra Kardex Remstar er den fleksible løsning til en lang række lagerbehov i en bred vifte af brancher.

 

Shuttle XP 250/500

 

Shuttle XP 250/500

Den fleksible løsning til smådele samt lettere varer

Uanset om der skal opbevares reservedele eller plukkes småvarer under klimakontrol, eller i renrum eller sterile rum, klarer Shuttle XP 250/500 opgaven til perfektion – også under krævende forhold.
 

 

Shuttle XP 700

 

Shuttle XP 700

Kompakt lagring af mellemtunge varer
Kardex Remstar Shuttle XP 700 kan opbevare op til 725 kg på en hylde, og det gør den ideel til effektiv lagring af tunge værktøjer og komponenter eller reservedele. Med en hyldebredde på op til 4.050 mm kan XP 700 også med fordel bruges til større varer.

 

Shuttle XP 1000

 

Shuttle XP 1000

Sværvægt som en leg
Shuttle XP 1000 kan med sine sværvægtshylder håndtere gods op til 1000 kg pr. hylde. Håndteringen af tungt gods kan optimeres ved hjælp af den valgfri kran, der kan monteres foran på automaten sammen med udtrækket til håndtering af paller.

 

Shuttle XPmultiple

 

Shuttle XPmultiple

Den optimale udnyttelse af de mindste steder
Shuttle XPmultiple gør det muligt at udnytte de smalleste steder effektivt til lagring. Op til 4 Shuttles kan bygges sammen i dybden og betjenes alle fra én og samme betjeningsåbning foran.

 

Maskinstyring

 

Control system

Intelligent maskinstyring
Det moderne design af Logicontrol-maskinstyringen, der intuitivt kan betjenes via touchskærmen, optimerer både ergonomien og effektiviteten for brugere af Kardex Remstars-lagerautomater.

 

Software

 

Software

Effektiv plukkesoftware
Når der skal plukkes varer i lagerautomater fra Kardex Remstar, er det en stor fordel at benytte plukkesoftwaren Power Pick Global Software, fordi der spares tid, gå-afstande bliver minimeret, og der genereres hurtigere og mere præcise pluk. Produktiviteten stiger ganske enkelt.

Princippet

Den modulopbyggede Shuttle XP-lagerautomat er en selvbærende konstruktion, hvori der opbevares hylder i højden, både i automatens forreste og automatens bageste søjle. Imellem søjlerne findes en lift, der automatisk henter hylder med lagrede varer, og leverer dem i en betjeningsåbning ved et tryk på en knap, eller ved scanning af en stregkode. På grund af det modulopbyggede design kan Shuttle XP let få eftermonteret en betjeningsåbning mere, eksempelvis på 1. sal eller på bagsiden. Alt afhængig af rummets højde vil den nødvendige gulvplads ofte blive reduceret med op til 85 % sammenlignet med traditionelle plukkereoler. Hver hylde bliver automatisk registreret af automaten, varernes højde registreres automatisk, og hylden får en placering i tårnet med kun 25 mm interval.

 

En fleksibel og effektiv lagerstrategi

Det modulære design af Shuttle XP giver nærmest ubegrænsede muligheder, når det handler om at udnytte lokalet bedst muligt. Lagerautomatens højde kan vælges i intervaller á 100 mm, så Shuttle XP altid giver mest mulig værdi for pengene. Selv når en virksomhed flytter fra ét sted til et andet, kan lagerautomaten tages med og let tilpasses de nye forhold ved at tilføje eller fjerne moduler fra den.

 

Integreret i bygningen

Når en Shuttle XP bruges over flere etager, kan automaten indeholde op til seks betjeningsåbninger på enten for- eller bagside. Placeringen af betjeningsåbningerne kan være individuelle. Dørene, der adskiller betjeningsåbningerne fra elevatorskakten, sikrer varer mod at falde ned i skakten, ligesom de også sikrer personalet.

Fordele:
  • Hurtigere pluk
  • Hurtigere lageromsætningshastighed
  • Mere plads – på mindre plads
  • Præcise lagerbeholdninger med integration til ERP-systemer.
  • Høj sikkerhed for både varer og personale
  • Forbedret ergonomi
  • Modulære muligheder
Download brochure
Download Brochure
Kardex Remstar ShuttleXP Download
 
OK