Kardex Remstar Shuttle XP

Otte grunde til at vælge Shuttle XP

1.

Pladsbesparende / gør brug af højden

Grundarealet kan reduceres med op til 85 procent takket være den nærmeste uendelige måde, hylderne kan lagres på i intervaller af bare 25 mm

2.

Mindre bemanding

De bestilte varer bringes automatisk til operatøren, hvilket reducerer uproduktiv tid, som der ellers bruges på at rende rundt og lede. De valgfri integrerede pluk-til-lys-systemer (LED) viser lagerplaceringen og det antal varer, der bestilles, hvilket sikrer en meget høj plukkeperformance.

3.

Ergonomisk design

Operatøren er ikke længere nødt til at klatre, bøje sig og strække sig efter lagrede varer, fordi Shuttle XP arbejder efter varer-til-person-princippet: Bestilte varer overføres automatisk til den ergonomisk designede betjeningsåbning. Hylderne kan leveres med en individuelt indstillet arbejdshøjde.

4.

Forbedret sikkerhed

Shuttle XP sikrer ikke kun kontrolleret adgang til individuelle hylder, men giver også mulighed for præcis sporing, så man kan se, hvilken operatør, der har haft adgang til en bestemt hylde. Skydedøre beskytter både operatørerne og varerne, og støjafgivelsen reduceres også betydeligt.

5.

Præcision

Integrerede pluk-til-lys-systemer, stregkodelæsere og softwarebrugerflader garanterer et højt niveau af præcision. Forbindelse til transportsystemer, robotarme eller løfteudstyr garanterer maksimal komfort på arbejdspladsen.

6.

Fleksibilitet

Hver hylde kan indstilles individuelt efter operatørens krav. Både belastningerne og afsnittene kan justeres: lav fart til skrøbelige varer, lagring af ofte bestilte varer nær ved i den "gyldne zone", oprettelse af adgangsrettigheder for hylder, lagring af hylder med forskellig vægtkapacitet i én enkelt enhed og meget mere.

7.

Modulopdelt

Takket være moduldesignet kan højden på enheden tilpasses hurtigt og omkostningseffektivt til ændrede betingelser på stedet og arbejdspladsen.

8.

Pålidelighed

Det vertikale liftsystems brede monteringsbasis gør, at Shuttle XP leverer driftstider, som endnu ikke er overgået. Om det er med hensyn til design, produktion, konfiguration eller service, så demonstrerer Shuttle XP dagligt, hvorfor det er et af de førende produkter i segmentet.

Kort om fordelene:
  • Hurtigere adgangstider
  • Forøgelse af vareomsætningen
  • Mere lagerplads på meget mindre gulvareal
  • Præcise lagerlister takket være integration med interne ERP-systemer
  • Større sikkerhed og beskyttelse af operatører
  • Forbedret ergonomi
  • Kan udvides med moduler
Download brochure
 
OK