Hyldetilbehør

Organisation af alle varer

Hver hylde kan konfigureres med inddelinger, skillevægge, kasser, beholdere, containere eller særlige emneholdere, der opfylder jeres præcise lagerbehov. Målene på de lagrede varer matches perfekt med hylden, hvilket sikrer maksimal lagringstæthed, bedre organisation og højere hentningshastighed.

 

Kardex VLM BOX – En løsning tilpasset til din virksomhed

 

Det modulære koncept fremstillet til Kardex Remstar Shuttle XP er fleksibelt i både højde, bredde og dybde, og layoutet kan tilpasses, når dine krav til opbevaring ændres. Med Kardex VLM BOX-systemet er det muligt at oprette over 300 forskellige placeringstyper med kun en boks.

 

 

Læs mere

 

Beholdere og containere

 

Bins and containers

Kasser, beholdere og containere er specialfremstillede og præcist skræddersyet til at være i overensstemmelse med de krævede hyldemål, hvilket sikrer, at hver eneste millimeter af lagerpladsen bruges! Alsidige og nemme at bruge – de er den perfekte løsning til ethvert dynamisk lagersystem. Transportperformance og sikkerhed forbedres på grund af containernes lette men robuste konstruktion. Kasser, beholdere og containere kan yderligere inddeles i mindre enheder, så der skabes mindre lagerpladser efter behov. Hver lagerplads kan mærkes, så genkendelse foregår nemt og hurtigt, når varerne plukkes.

 

Skillevægge og inddelinger

 

Dividers and partitions

Hyldeskillevæggene hjælper dig til at strømline driften, spare plads samt give et overblik over, og hurtig adgang til, de lagrede varer. Hvis man bruger skillevægge og inddelinger, kan man oprette lige det antal lagerpladser, man har brug for, i hver hylde. Man kan også bestemme størrelsen af hver lagerplads. Når man matcher størrelsen af lagerpladsen med størrelsen af de lagrede varer, maksimeres lagertætheden. Hver lagerplads kan mærkes med et delnummer eller en beskrivelse, så lagrede varer kan hentes hurtigere. Inddelinger og skillevægge kan nemt og hurtigt omkonfigureres, så ændringer i størrelse eller mængde af lagrede varer imødegås.

 

Holdere og specialudstyr

 

Holders and special equipment

Alle mulige slags specialholdere kan bruges til at organisere lagring og hentning af redskaber, skruebakker og emneholdere. De giver let adgang og håndtering. Derudover er det nemmere at bruge kraner og løfteudstyr med automatiske eller manuelle hyldeudtræk. Ved særlig anvendelse kan betjeningsåbningerne placeres på gulvniveau, så der er let adgang for gaffeltrucks

Anvendelsesområder:
  • Reservedele
  • Vedligeholdelse og reparation
  • Redskaber og skruebakker
  • Holdere
  • Emneholdere
  • Færdigvarer
  • Bufferlager
Download brochure
 
OK