Komponenter

Nyttige komponenter af højeste kvalitet

Når man bruger den tilgængelige rumhøjde fuldt ud og lagrer varer i intervaller af 25 mm, giver Shuttle XP maksimal kapacitet på minimal gulvplads. Hver eneste hylde scannes ved hjælp af Optiflex-teknologi og elektronisk højdemåling, så tæt lagring gøres lettere.
 
Teknologien gør det muligt at lagre varer, som har forskellig højde – fra den mindste skrue til en kasse eller palle – effektivt i samme enhed. Hver enhed er udstyret med forskellige sikkerhedsanordninger for at sikre maksimal sikkerhed for betjeningspersonalet og de lagrede varer. Det omfatter blandt andet skydedøre i hver betjeningsåbning og et sikkerhedslysgardin, der er placeret lige foran betjeningsåbningen og som overvåger hele arbejdsarealet.

Udtrækker

Components - Extractor

Udtrækkeren transporterer den bestilte hylde enten direkte til betjeningsåbningen eller tilbage til en fri lagerplads inden i enheden ved høj fart og med ét tryk på en knap eller ved at scanne en stregkode.

Skydedøre

Components - Shutter doors

Der er som standard sat skydedøre på alle enheder for at beskytte personalet, maskinerne og de lagrede varer samt for at reducere støjafgivelse og træk.

L-profiler i betjeningsåbningen

Components - L-profiles in the access opening

Sidevæggene i betjeningsåbningen er indrettet med L-profiler, så flere hylder kan være i betjeningsåbningen (dobbeltadgangshåndtering). Derudover kan arbejdspositionen indstilles individuelt, så den passer med operatørens højde.

Sikkerhedslysbarrierer

Components - Safety light barrier

Når sikkerhedslysbarrieren lige foran betjeningsåbningen er aktiveret, standses al bevægelse på enheden straks.

Anvendelsesområder:
  • Ordreplukning
  • Batchplukning
  • Konsolidering
  • Sortering
  • Genopfyldning
Download brochure
 

For at kunne tilbyde dig en optimal service, anvender denne hjemmeside cookies. Ved at bruge vores hjemmeside udtrykker du dit samtykke til denne funktion. Du kan finde mere information i vores fortrolighedspolitik.

OK