Komponenter

Nyttige komponenter af højeste kvalitet

Når man bruger den tilgængelige rumhøjde fuldt ud og lagrer varer i intervaller af 25 mm, giver Shuttle XP maksimal kapacitet på minimal gulvplads. Hver eneste hylde scannes ved hjælp af Optiflex-teknologi og elektronisk højdemåling, så tæt lagring gøres lettere.
 
Teknologien gør det muligt at lagre varer, som har forskellig højde – fra den mindste skrue til en kasse eller palle – effektivt i samme enhed. Hver enhed er udstyret med forskellige sikkerhedsanordninger for at sikre maksimal sikkerhed for betjeningspersonalet og de lagrede varer. Det omfatter blandt andet skydedøre i hver betjeningsåbning og et sikkerhedslysgardin, der er placeret lige foran betjeningsåbningen og som overvåger hele arbejdsarealet.

 

Udtrækker

 

Components - Extractor

Udtrækkeren transporterer den bestilte hylde enten direkte til betjeningsåbningen eller tilbage til en fri lagerplads inden i enheden ved høj fart og med ét tryk på en knap eller ved at scanne en stregkode.

 

Skydedøre

 

Components - Shutter doors

Der er som standard sat skydedøre på alle enheder for at beskytte personalet, maskinerne og de lagrede varer samt for at reducere støjafgivelse og træk.

 

L-profiler i betjeningsåbningen

 

Components - L-profiles in the access opening

Sidevæggene i betjeningsåbningen er indrettet med L-profiler, så flere hylder kan være i betjeningsåbningen (dobbeltadgangshåndtering). Derudover kan arbejdspositionen indstilles individuelt, så den passer med operatørens højde.

 

Sikkerhedslysbarrierer

 

Components - Safety light barrier

Når sikkerhedslysbarrieren lige foran betjeningsåbningen er aktiveret, standses al bevægelse på enheden straks.

Anvendelsesområder:
  • Ordreplukning
  • Batchplukning
  • Konsolidering
  • Sortering
  • Genopfyldning
Download brochure
 
OK