Life Cycle Service Portefølje

Øget Sikkerhed – Større Effektivitet – Højere Produktivitet

Kardex Remstar LCS service kan levere en holistisk modulløsning, der garanterer effektiv drift af din logistik og lagerdrift.

» Læs mere om vores tjenester

NY: For FLEX Care og FULL Care

Remote Support – Service i topkvalitet med operatør- og management support

Remote Assistance og Remote Analytics giver bedre gennemsigtighed, produktivitet og sikkerhed over hele livscyklussen i dine enheder fra Kardex Remstar. 

» Læs mere

Base Care

BASE Care til automatiske lagerløsninger fra Kardex Remstar. Vores erfarne teknikere udfører service i

henhold til lovkrav. I tilfælde af fejl eller hvis du har spørgsmål, hjælper vores serviceteam dig gerne inden for normal arbejdstid.

Flex Care

FLEX Care - kan tilpasses virksomhedens individuelle behov. Træf beslutning om, hvor meget support du har brug for fra os og om du har brug for vores fjernsupportmodul til at mindske risikoen for udstyrsfejl. FLEX Care er vores mest populære kontrakt til virksomheder, der har deres eget vedligeholdelsespersonale.

Full Care

FULL Care Ingen uforudsete udgifter. Med vores FULL Care-servicekontrakt er virksomheden garanteret drift uden vedligeligeholdelsesomkostninger, alle reparationer og reservedele er en del af denne kontrakt. Endvidere kan et tilkøbt fjernsupportmodul afhjælpe fejl på et tidligt tidspunkt – Vi er kun et kald væk!

 

(Undtaget er dog fejl der er forårsaget af bruger eller hvis et problem ikke skyldes maskinfejl).

Download Brochure
Live Cycle Service
 
OK