EXTRA service

Mere service

EXTRA-service giver dig endnu mere: Aktiv styring af vedligeholdelsesniveauet, regelmæssig oplæring af operatører samt fri reparation og brug af reservedele. Vi tager ansvaret, og du kan regne med en fast årlig omkostning for al service og slipper dermed for uønskede overraskelser.

 

EXTRA-service omfatter:

 

Projektledelse

– Har du planer om at flytte eller omstrukturere dit lagersystem? Vi udfører arbejdet fagligt korrekt og professionelt på baggrund af mange års erfaring og unikt kendskab til lagerstyring.

Reparation

– Skulle din lagerautomat mod forventning ikke fungere optimalt, hjælper vores Kardex Remstar-service dig – efter ønske døgnet rundt. Vores uddannede og autoriserede serviceteknikere sørger for hurtig afhjælpning af mangler eller svigt. Det er muligt at tilkalde hjælp 24/7.

Ombygning

– Dine lagersystemer kan efter behov tilpasses nye udfordringer. Om det er udvidelse, modernisering eller softwareopdateringer – vi understøtter dig med knowhow og personale.

Oplæring –

Vi vil gerne sammen med jer sikre kontinuitet på produktiviteten og et godt arbejdsmiljø. Derfor er det vigtigt med løbende uddannelse for at skabe tryghed blandt medarbejderne og en vedvarende effektiv produktion.  

Reservedelslager

– Driftsafbrydelser koster tid og penge. Du kan reducere ventetiden på en reservedel med individuelt konfigurerede reservedelssæt og således minimere stilstandstider.

Softwaresupport –

Vi kan tilbyde softwaresupportaftaler, fjernstyringsaftaler og on-site-support 24/7. Alt sammen skræddersyet til dit behov.

Download brochure
 

For at kunne tilbyde dig en optimal service, anvender denne hjemmeside cookies. Ved at bruge vores hjemmeside udtrykker du dit samtykke til denne funktion. Du kan finde mere information i vores fortrolighedspolitik.

OK