Offentliggørelse: Kardex Remstar leverer lagerautomater til Det Danske Forsvar

Offentliggørelse: Kardex Remstar leverer lagerautomater til Det Danske Forsvar

Download brochureDet Danske Forsvar har de kommende 4 år valgt Kardex Danmark som leverandør af lagerautomation, vedligeholdelse og reparation. Kaptajn Thanh Thi Thu Nguyen udtaler at ”Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen glæder sig, og ser frem til samarbejdet med Kardex Danmark”. 


Kardex Remstar Nordisk Direktør for New Business Hallvard Bergsodden udtaler: ”Vi er meget glade og stolte over at være valgt som leverandører til Det Danske Forsvar og ser frem til at fortsætte og udbygge samarbejdet med dem.”


Kardex producerer i dag omkring 50% af alle lagerautomater på verdensplan, og er dermed verdens førende producent af lagerautomater. Kardex Shuttle XP har siden sin lancering i 2004 været markedets mest foretrukne lagerautomat på verdens markedet og ligeledes i Skandinavien.


 

For at kunne tilbyde dig en optimal service, anvender denne hjemmeside cookies. Ved at bruge vores hjemmeside udtrykker du dit samtykke til denne funktion. Du kan finde mere information i vores fortrolighedspolitik.

OK